Fotografie Theo van Zoggel

Woning en interieurfotograffie

Het maken van de afspraak:

Een goede Fotopresentatie maken is vakwerk en is niet in een half uurtje te doen. Daarom nemen wij ook ruim de tijd voor de opnamen.

Meestal kunnen we binnen 1 week een afspraak met u maken waarna het vervolgens ongeveer 2 werkdagen duurt voor u of de makelaar de foto's van ons ontvangt.

Het weer:

Regelmatig maken we mee dat verkopers zich bij het maken van de afspraak zorgen maken of er wel goed weer voorspeld is, dit is echt niet nodig: door onze zeer ruime ervaring en door een uitgebalanceerde verlichting kunnen we onder bijna alle omstandigheden de mooiste interieurfoto's van uw woning maken.

Uiteraard speelt het weer wel een grotere rol wanneer het om de buitenfoto's gaat. Mochten de foto's van uw tuin en van het straatbeeld beter kunnen of helemaal niet te maken zijn dan komen we deze gratis bij beter weer alsnog maken.

Uw woning verkoopklaar maken:

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ga eens bij uzelf te rade waarom een potentiele koper juist voor uw woning zou kiezen in plaats van voor de concurerende woning verderop in de straat. Kijk op de verschillende woningsites hoe uw concurentie zijn woning presenteerd en bedenk wat uw woning zo bijzonder maakt.

Als eerste maak ik nog eventjes een rondje door uw huis en bekijk ik samen met u wat eer eventueel nog te verbeteren valt, waarna ik alle ruimtes van de woning fotografeer vanuit verschillende hoeken.